Ga naar de inhoud

Werken bij Qirion

De specialisten bij Qirion werken aan de energie van nu en van de toekomst. Wij maken de energietransitie mogelijk. Belangrijk werk waarbij onze focus ligt op duurzame hoogspanningstechniek en technische innovatie. Voor die uitdaging zoekt Qirion mensen die net zoveel passie hebben voor nieuwe technologie als wij. Heb jij het in je om ons team te versterken?

Qirion is hét kenniscentrum van netwerkbedrijf Alliander. Wij helpen klanten met oplossingen voor hun complexe energievraagstukken. Bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van intelligente netten, het aansluiten van windparken op zee of het ontwerpen van reinigingsinstallaties voor biogas. Met ons team van experts bieden we onze klanten een totaaloplossing: van advies tot ontwerp en onderhoud.

Geef vorm aan de energietoekomst van Nederland. We maken bij Qirion graag kennis met je.

Onze vacatures

Een baan die ertoe doet
Om een oplossing te vinden voor de energievraagstukken van vandaag en morgen investeren we veel. In technologie, en vooral in onze mensen. Dat doen we enerzijds door een goede beloning met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Anderzijds door opleidingsmogelijkheden te bieden waarmee jij het beste uit jezelf – en daarmee Qirion – kunt halen.

Onze professionals werken aan uitdagende projecten. Waar zij energie van krijgen? Diepgang in hun vak én een baan die ertoe doet in de maatschappij.

Volop keuze in trainingen en opleidingen
Technische ontwikkeling en digitalisering staan nooit stil en wij vinden het belangrijk dat onze werknemers meegroeien. Daarom biedt Qirion je alle ruimte om je kennis up-to-date te houden. We beschikken niet alleen over een eigen opleidingscentrum waar je ruime keuze hebt in technische trainingen, we hebben ook toegang tot gerenommeerde opleidingsinstituten. Want het zijn onze werknemers die Qirion maken wat het is: hét Nederlands kenniscentrum voor complexe energieoplossingen.

 

Stages en afstuderen bij Qirion

Een stage of afstuderen bij Qirion betekent betekent dat ook jij ervoor zorgt dat onze energie werkt. Benieuwd hoe Gracia, Mik, Stijn en onze andere afstudeerders dat ervaren? Je leest hun verhalen via onderstaande link.