Ga naar de inhoud

In het hart van de energietransitie

Qirion is de life cycle service provider en autoriteit op het gebied van energienetten. Wij bieden oplossingen voor energievraagstukken en dragen bij aan de energietransitie. Qirion ontwerpt, bouwt en onderhoudt het energienet van vandaag en morgen.

Missie en visie

De energietransitie is door meerdere factoren in een stroomversnelling gekomen. Dat brengt grote uitdagingen met zich mee. Uitdagingen die vragen om een ervaren partij die kan leveren. Die partij is Qirion. Wij creëren op slimme en innovatieve wijze duurzame vormen van capaciteit en dragen zo bij aan de energietransitie. De experts van Qirion zijn gespecialiseerd in hoogspanning en dragen bij aan de ontwikkeling van nieuwe netten. Op die manier zorgen wij voor oplossingen van energieknelpunten: dát is onze bijdrage aan de energietransitie.

Advies

Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise is Qirion inmiddels hét Nederlands kenniscentrum voor complexe energieoplossingen. Door de inzet van ons vakmanschap en onze ervaring helpen we klanten bij het maken van keuzes. Ons team van specialisten analyseert en interpreteert data en is daardoor in staat een onderbouwd advies te geven. Ook adviseert Qirion haar klanten over toekomstbestendige energiesystemen.

Onze klanten verwachten excellent netbeheer en Qirion levert, iedere dag weer. Omdat wij vinden dat je altijd op energie mag rekenen. Dankzij onze innovatiekracht en focus op kwaliteit behoren de Nederlandse energienetten tot de meest betrouwbare ter wereld.

Reddyn

Een van onze grootste klanten is Reddyn. Reddyn is voor netbeheerders TenneT en Liander de gezamenlijke serviceprovider op het gebied van Hoogspanning en complexe Middenspanning. Beide partijen zijn voor 50 procent aandeelhouder van Qirion.

Reddyn maakt gebruik van de expertise van de medewerkers van Qirion voor de uitvoering van deze werkzaamheden. De aanleg, beheer, onderhoud en storingsdienst van de hoog- en (complexe) middenspanningsassets van het huidige en voormalige (110/150 kV) Liander-gebied zijn bij Reddyn ondergebracht. Reddyn werkt uitsluitend voor TenneT en Liander.

Meer weten over Reddyn?

Bezoek reddyn.com

Qirion Energy Consulting

We werken niet alléén aan hoogspanning. Onze adviseurs van Qirion Energy Consulting helpen klanten ook bij het investeren in nieuwe, open netten zoals warmtenetten en waterstof. Zo biedt Qirion duurzame oplossingen voor complexe energievraagstukken.

 

Meer informatie over de aandachtsgebieden van Qirion Energy Consulting?

Naar energyconsulting. qirion.nl

Partner met impact

Liander en TenneT en klanten in de vrije markt willen een partner met kennis van het net. Een partner die het energiesysteem begrijpt en denkt vanuit de gemeenschap. Dat doen wij; Dát is Qirion. Die combinatie maakt ons uniek, net als de samenwerking tussen al onze grondig opgeleide specialisten. Onze consultants en engineers adviseren en ontwerpen. Onze technici bouwen en onderhouden.

Wilt u meer weten of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina