Ga naar de inhoud

De specialisten bij Qirion werken aan de energie van nu en van de toekomst

Wij maken de energietransitie mogelijk. Belangrijk werk waarbij onze focus ligt op duurzame hoogspanningstechniek en technische innovatie. Voor die uitdaging zoekt Qirion mensen die net zoveel passie hebben voor nieuwe technologie als wij. Heb jij het in je om ons team te versterken?

Pac Engineer Chad Joel

Video afspelen

Chad Joel en de toenemende vraag naar energie
“Hoogspanning is een belangrijk vakgebied voor de toekomst van Nederland. Ons team merkt dat er steeds meer vraag is naar energie. Wij helpen met digitalisering bij het uitbreiden en verbeteren van het hoogspanningsnet en de energietransitie.”

Lees hier verder.

Een baan die ertoe doet

Om een oplossing te vinden voor de energievraagstukken van vandaag en morgen investeren we veel. In technologie, en vooral in onze mensen. Dat doen we enerzijds door een goede beloning met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Anderzijds door opleidingsmogelijkheden te bieden waarmee jij het beste uit jezelf – en daarmee Qirion – kunt halen.

Onze professionals werken aan uitdagende projecten. Waar zij energie van krijgen? Diepgang in hun vak én een baan die ertoe doet in de maatschappij.

Volop keuze in trainingen en opleidingen

Technische ontwikkeling en digitalisering staan nooit stil en wij vinden het belangrijk dat onze werknemers meegroeien. Daarom biedt Qirion je alle ruimte om je kennis up-to-date te houden. We beschikken niet alleen over een eigen opleidingscentrum waar je ruime keuze hebt in technische trainingen, we hebben ook toegang tot gerenommeerde opleidingsinstituten. Want het zijn onze werknemers die Qirion maken wat het is: hét Nederlands kenniscentrum voor complexe energieoplossingen.