Ga naar de inhoud

Qirion Energy Consulting wordt Duurzaam Energie Perspectief

Vanaf maandag 3 juli is het officieel: Qirion Energy Consulting heet Duurzaam Energie Perspectief (Dep). Dep is hét energie consultancybureau voor vraagstukken op het gebied van energietransitie. Wij bieden oplossingen voor het energiesysteem van de toekomst.  

Met deze nieuwe naam is de Energy Consulting club beter in staat zichzelf te profileren en onderscheiden in de markt. Daar waar Qirion expert is in hoogspanningstechniek, is Dep een consultancybureau dat energieconcepten ontwikkelt en kennis heeft over alle energiedragers. Een nieuwe naam en huisstijl geven duidelijkheid en straalt professionaliteit uit. En dat is nodig om onze doelen te halen: impact maken in de energietransitie. Binnen én buiten Alliander. 

Website
In de afgelopen maanden is hard gewerkt om de naamswijziging tot in de puntjes door te voeren: van nieuwe bedrijfskleding tot e-mailtemplates en klantcommunicatie. Ook is er een gloednieuwe website, waarmee Dep bezoekers wil inspireren met haar (integrale) blik op de energietransitie. Je bekijkt de website hier: www.dep.nl. Volg je tevens hun kersverse Linkedin profiel